Skip to main content

Oras hanat ja vesipisteet ovat kestävät suomalaisten suursuosikit

Oras on suomalaisten kestosuosikki, ja maailmallakin arvostusta saanut muotoilu sekä toimintavarmuus peittoa mennen tullen muut valmistajat.

Oras -tuoteperhe

Oras -tuoteperhe kasvaa tilojen mukaan. Tarjolla on hanat ja tarvikkeet liki jokaiseen tilaan, jossa tarvitaan hanaa tai vesipistettä.

Oras -tuotteet saat meiltä asennettuna kaikkiin vesipisteisiin. Löydät Oras -tuotteet myös verkkokaupastamme »

Oras pitää pintansa

Oras on alansa edelläkävijä, joten hanojen design, käyttömukavuus ja turvallisuus ovat avainasemassa. Oras on työskennellyt yhdessä italialaisen huippumuotoilun ammattilaisen Alessin kanssa.

Myös ympäristöarvot ovat vahvasti Oraksen suunnittelun taustalla ja Oras onkin saanut useita palkintoja vettä ja energiaa säästävistä hanoistaan.

Oras huomioi suunnittelussaan sen, että hanaa käytetään useita kertoja päivän aikana ja siksi sen toiminnallisuuden tulee olla huippuluokkaa. Kun keittiöön valitaan hana, tulee kiinnittää huomiota perheen kokoon ja ruoanvalmistus- sekä ruokailutottumuksiin.

Oraksen tuotevalikoimasta löytyy sopiva malli jokaisen kodin tarpeisiin – sopiva kokonaisratkaisu sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen.

Oraksella on useita laadukkaita mallisarjoja. Sopivia vaihtoehtoja löytyy niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustukseen. Mallikohtaisesti esimerkiksi korkea ja helposti ulos vedettävä juoksuputki helpottaa suurten astioiden ja altaan huuhtelua. Malliston kätevien kosketusvapaiden hanojen punaisena lankana on käsienpesun helppous ja hygieenisyys.

Orakselta löytyy valinnan varaa myös suihkuissa. Alessin kanssa yhteistyössä suunniteltujen näyttävien design-suihkuhanojen lisäksi löytyy myös muita suihkukokonaisuuksia rentouttavaan suihkunautintoon. Esimerkiksi upea sadesuihkusetti on näyttävä ja virkistävä vaihtoehto.

Kaikkein vaativinkin kuluttaja löytää mieluisan vaihtoehdon, sillä mallistosta löytyy myös huippumoderneja elektronisia hanoja. Oras Electran kosketusvapaat hanat ovat nopea ja hygieeninen vaihtoehto, mutta säästävät myös vettä. Oraksella onkin jo yli 20 vuoden kokemus kosketusvapaiden hanojen suunnittelusta ja valmistuksesta. Kosketusvapaat hanat tuovat käyttömukavuuden korkeimmalle mahdolliselle tasolle ja Alessi by Oras –hanat ovat sekä ulkonäöltään että toimivuudeltaan markkinoiden ehdotonta kärkeä. IL BAGNO ALESSI One on kokonaisvaltainen kylpyhuonekonsepti. Oras ja Alessi yhdistivät voimansa ja suunnittelivat kauniin ja näyttävän kokonaisuuden.

Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö