Skip to main content

Energiaa säästävä ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumpulla saat lämpöä sekä huoneilmaan että käyttöveteen. Ihan huippua!
Ilma-vesilämpöpumppu on hyvä ratkaisu niin uudisrakentamiseen kuin saneerauskohteeseenkin.

Panasonic ottaa lämmön talteen jopa paukkupakkasissa

Panasonicin ilma-vesijärjestelmä toimii tehokkaasti myös talvella. Se tuottaa täyden nimellistehon -15° pakkasella ja lämpöä vielä silloinkin, kun elohopea laskee -28 asteeseen. Jos pakkanen kiristyy vielä tästäkin, sisäänrakennettu sähkövastus varmistaa lämmön riittävyyden.

Lämpö talteen myös pakkasilmasta  

Panasonicin lämpöpumpussa on alijäähdytin, joka jäähdyttää ulkoyksikössä kiertävän nesteen erittäin kylmäksi, jolloin se pystyy sitomaan itseensä lämpöä jopa -28 asteisesta ilmasta. Jos pakkanen kiristyy sitäkin kovemmaksi tai lämpimän veden kulutus on poikkeuksellisen suurta, järjestelmä lämmittää veden sähköllä.

Ilma-vesilämpöpumppu toimii haluttaessa itsenäisenä lämmityslaitteena, mutta se on helppo yhdistää osaksi hybridiratkaisua esimerkiksi aurinkoenergian, vesitakan, öljykattilan, yösähkövaraajan tai biopolttoainekattilan rinnalle.

Helpon asennuksensa ansiosta kokonaisuuden saa käyttöön jopa yhdessä päivässä. Työ voidaan tehdä talvellakin, sillä laitteisto asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Käyttökatkos jää muutaman tuntiin, eikä se häiritse asumista. Asennuksen jälkeen vanha lämmitysjärjestelmä voidaan poistaa käytöstä.

Lue lisää: Panasonic Aquarea

Päähyödyt: puhdasta, helppoa ja taloudellista lämmitystä

Käyttökohteet: omakotitalot, rivitalot, kerrostalot, teollisuus

Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö