Ilmalämpöpumput

Huippumukavuutta, lämpöä ja viilennystä lämpöpumpuilla.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppuja löytyy moneen käyttöön, tilaan ja tarpeeseen,
jotka tuovat arkeen mukavuutta ja säästöä.

Ilmalämpöpumppujen asennuskohteita mm:

  • Omakotitalot
  • Rivitalot
  • Kerrostalot
  • Teollisuus
  • Toimistot
  • Ravintolat

Nascotec on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymä ilmalämpöpumppuja asentava kylmäliike, jonka asennuksiin ja tuotteisiin voit luottaa.

Ilmalämpöpumput Panasonic

Mikäli ilmalämpöpumput mietityttävät, löydät helpon ja turvallisen ratkaisun meiltä. Panasonic-ilmalämpöpumput ovat laatua arvostavan valinta.

Panasonic-ilmalämpöpumput Kouvolan alueella asentaa Nascotec!

Myymme, asennamme ja tarvittaessa myös huollamme ilmalämpöpumppuja. Vain ilmalämpöpumppujen asennukseen oikeutettu kylmäliike, kuten Nascotec, saa asentaa ilmalämpöpumppuja. Lisäksi myös asentajilla tulee olla henkilökohtainen asennuksiin oikeuttava Tukesin hyväksyntä, joten Ilmalämpöpumpun asennusta ei siis saa, eikä tule itse tehdä. Ilmalämpöpumput sisältävät voimakkaita kasvihuonekaasuja ja vaativat sähköasennuksen.

Mihin ilmalämpöpumppu sijoitetaan?

Ilmalämpöpumpun osat, ulko- ja sisäyksikkö, sijoitetaan yleensä lähelle toisiaan ulkoseinää vasten. Ilmalämpöpumppuasentajamme tarkastavat aina sijoituspaikan huolella. Ilmalämpöpumpun asennuspaikka vaihtelee tietenkin hieman kiinteistöstä toiseen, mutta muutama nyrkkisääntö kannattaa pitää mielessä. Ilmalämpöpumppu sijoitetaan keskeiselle paikalle niin, että lämmin ilma pääsee jakaantumaan hyvin. Yleensä ilmalämpöpumppua ei suositella asennettavaksi keittiöön, sohvan päälle tai makuuhuoneeseen. Lämpö nousee luonnollisestikin aina ylöspäin, joten kovin korkealla ilmalämpöpumppua ei välttämättä kannata alun perin nostaa, lämpö jakaantuu siten paremmin. Hyvä sijoituspaikka takaa, että laitteen hyvät ominaisuudet pääsevät esille.

Vihreää huipputehoa kotiin, mökille, halliin jne.

Ilmalämpöpumppu sopii mainiosti niin kotiin, mökille kuin hallille. Energiatehokas ratkaisu säästää lämmityskustannuksissa ja pitää sisäilman miellyttävänä. Uusimmat Panasonicin mallit toimivat jopa – 35 asteessa! Aivan kovien pakkasten aikaan lisälämmitykseen kannattaa miettiä esimerkiksi puuta tai varaavaa lattialämmitystä, jotta lämmityskustannukset pysyvät kohtuullisina.

Säästöä isoon ja pieneen kotiin ilmalämpöpumpulla

Ilmalämpöpumppu soveltuu isonkin kodin lämmitykseen. Tehokkaat ja nykyaikaiset Panasonic-ilmalämpöpumput lämmittävät suuriakin pinta-aloja.

Myös pieneen kotiin ilmalämpöpumppu on mitä mainion. Ilmalämpöpumppu pitää lämpötilan sopivan tasaisena ja tarvittaessa viilentää kesän helteillä.

Etäohjauksella lisää uusia mahdollisuuksia

Ilmalämpöpumppuun voidaan yhdistää myös etäohjaus älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta. Saat tiedon esimerkiksi sähkökatkoksesta tai alhaisesta lämpötilasta. Sopii mainiosti niin vapaa-ajan asunnolle kuin kotiinkin.

Viilentävät jäähdytyspumput

Perinteisesti ilmalämpöpumppua on voinut käyttää myös viilennykseen. Panasonicin uusi, pelkästään jäähdytykseen suunniteltu ilmalämpöpumppu on vailla vertaansa. Viilennykseen tarkoitettuna laitteena, se tekee toiminnosta ehdottoman energiatehokkaan ja pehmeän, mutta samalla tehokkaan. Tämä ratkaisu sopii toisen lämmönlähteen rinnalle, kuten perinteisen ilmalämpöpumpun täydentäjäksi.

Panasonic-ilmalämpöpumput – Kouvolan Nascotecilta nyt edullisesti!

Lisätiedot ja tarjoukset Panasonic-ilmalämpöpumpuista saat Kouvolan Nascotecilta. Ammattimaiset asentajamme ja korkealaatuiset kriteerimme varmistavat, että saat sujuvaa palvelua ja asennustyötä.